Ha? Neelofa Buat Ramai Peminat Histeria! Katanya Ada Kaitan Dengan Si _ _ T A _ ?

Dah kenapa peminat Neelofa sampai histeria bagai? Adakah mereka histeria disebabkan kagum dengan Neelofa yang asyik berpantun? Bukan sehari dua berpantun, tapi katanya sampai 4 hari berpantun menerusi Facebook live.

Malah pantun bukan sebarang pantun ya. Sebab ada surprise besar-besaran di sebalik pantun Neelofa yang bukan sahaja buat peminat Neelofa histeria, tapi menangis terharu jugak!

Artikel Berkaitan : Eh! Comel Pulak Neelofa Ni Berpantun. Katanya Ada Suprise Besar-Besaran? Wuu!

Pantun yang dibaca Neelofa ada isi…..

Pendekkan cerita, Neelofa berpantun ni sebenarnya nak hebohkan surprise yang akan dibuatnya. Macam yang diberitahu Neelofa dalam pantun, dia akan berada di sekitar Jalan Doraisamy di Kuala Lumpur pada pukul 3 petang.

Rupa-rupanya ada launching product baru iaitu Titan Watch, the fifth largest watchmaker in the world. Oh international punya produk ni, power giler. Neelofa pula merupakan duta pertama yang berhijab untuk produk ni tau. Kelas gitu!

Neelofa X Titan - Photo 2

Launching product ni telah berlangsung di Slate @ The Row, Jalan Doraisamy. Makin dekat pukul 3, makin ramai pulak orang yang datang. Ye lah, semua nak menang surprise yang diberitahu Neelofa menerusi pantun tu!

Neelofa X Titan - Photo 1

Dalam Slate tersebut telah tersusun rapi dengan decoration yang cantik khas buat peminat Neelofa di samping mempromosikan jam Titan Watch. Nazrudin Rahman diundang sebagai hos untuk majlis launching ni. Bukan tu je, hidangan appetizer ala ala mat saleh pun turut dihidangkan ketika montaj dari Titan watch ditayangkan.

BeFunky Collage 33

So, Neelofa adalah duta Titan watch yang official lepas launching event ni. Kalau korang nak tahu, duta lain untuk Titan watch ialah Aamir Khan, Katrina Kaif dan beberapa artis Bollywood yang terkenal. Neelofa pun sekarang tengah meletop dalam industri, memang tepatlah pilihan Titan watch memilih gadis ini.

Neelofa umum hadiah “surprise” yang dijanjikan untuk peminatnya..

giphy (8)

Soooooooo! Seperti yang dijanjikan, surprise besar-besaran ni khas untuk peminat Neelofa. Kalau ikut klu kat pantun, peminat perlu sampai di lokasi on time dan cari jejaka berbaju biru. Haa! Ni nama bagi pemenang jam tangan khas dari Titan watch hari tu..

Neelofa X Titan - Photo 6

Pemenang-pemenang bertuah surprise Neelofa :

  1. Nur Atiqah Rosli

  2. Aisya Sharip

  3. Suziana Kamarudin

Tak cukup dengan surprise rupanya ada surprise lagi! Peminat-peminat Neelofa dapat meet & greet dgn Neelofa, wah! Untungnya.. Q & A dengan Neelofa pun ada jugak, so time ni lah nak tanya macam-macam dekat artis kesayangan korang ni.

Antara produk Titan yang ada kat event haritu..

adadddada

So untuk gegurl, ni design jam dengan Swarovksi crystals, mulberry leaves & mother of pearl dial oleh Titan watch. Mesti cantik gila kalau pakai kat tangan korang, siap boleh ootd dengan jam sekali! Kalau korang nak tahu, ada banyak lagi design yang awesome untuk korang pilih dalam website Titan watch. Korang boleh usha di laman sesawang Titan!

adasddaddadad

Kalau ada design wanita, mesti design lelaki pun ada! Dengan design yang simple dan kemas, memang si pemakai puas hati lah pakai jam Titan watch ni. Tampil dengan jam berkonsepkan strap leather, strap ceramic serta strap metal. Design memang macho habis! Apa tunggu lagi, jom tengok ni laman sesawang ni!

Ni Live Video #DetikTitan Yang Kami Rakam Hari Tu…

So, to all peminat Neelofa yang terlepas untuk melihat live video event launching Titan watch tersebut boleh tengok dengan link yang kami dah share dengan korang ni! Thanks to Titan, The Slate & The Co. KL dalam menjayakan event ni!

The post Ha? Neelofa Buat Ramai Peminat Histeria! Katanya Ada Kaitan Dengan Si _ _ T A _ ? appeared first on OHBULAN!.


Via OHBULAN!: http://ift.tt/2mJFNhT